Γυμνασιο-ΤΛ Κορθίου | Ημέρα ασφαλούς διαδικτύου
312
post-template-default,single,single-post,postid-312,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Ημέρα ασφαλούς διαδικτύου

Το σχολείο μας συμμετείχε στον εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου που ορίστηκε την 5η Φεβρουαρίου. Στο πλαίσιο του εορτασμού, διοργανώθηκε εκείνη την ημέρα, ημερίδα ενημέρωσης που απευθυνόταν στους γονείς με θέμα “Connect with respect! – Σύνδεση με σύνεση”.

Ομιλητής ήταν ο εκπαιδευτικός πληροφορικής του σχολείου μας Ε. Κεχαγιάς. Το περιεχόμενο της ομιλίας αντλήθηκε από τους ενημερωτικούς κόμβους του Safer Internet και της Ελληνικής Αστυνομίας. Η προσέλευση κρίθηκε ικανοποιητική ενώ και τα σχόλια των γονέων ήταν θετικότατα τόσο για την πρωτοβουλία του σχολείου όσο και για τις πληροφορίες που αποκόμισαν. Η ημερίδα τέθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Άνδρου και μας τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Άνδρου κος Ι. Γλυνός.
Η αφίσα της εκδήλωσης

Επίσης, οι μαθητές της Β? Λυκείου Κ. Σταθάκη, Κ. Μουστάκας, Α. Παπαδόπουλος και Μ. Γλυνός επιμελήθηκαν τη δημιουργία tshirt για το Ασφαλές Διαδίκτυο. Η δημιουργία πραγματοποιήθηκε ως εργασία στο μάθημα επιλογής Εφαρμογές Η/Υ. 
Η δημιουργία t-shirt των μαθητών
No Comments

Post a Comment