Γυμνασιο-ΤΛ Κορθίου | Ποια χώρα θέλω να επισκεφθώ
337
post-template-default,single,single-post,postid-337,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Ποια χώρα θέλω να επισκεφθώ



Η χώρα που θέλω να επισκεφθώ είναι η Ισπανία, γιατί εκεί παίζει η αγαπημένη μου ομάδα η Μπαρτελόνα. Η Μπαρτσελόνα πιστεύω πως είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, γιατί έχει πολλούς παίκτες που είναι μάγοι της μπάλας,ξέρουν τι να κάνουν σε οποιοδήποτε μέρος του γηπέδου.Ακόμα θα ήθελα να παρακολουθήσω έναν αγώνα της Μπαρτσελόνα στο γήπεδό της,για να δω τη μαγεία από κοντά.Η Ισπανία έχει και άλλες καλές ομάδες.Γι’αυτό, αν μπορούσα να δω κάποιον αγώνα της Μπαρτσελόνα με μια ομάδα, θα ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης γιατί και αυτή έχει αρκετούς παίκτες καλούς σαν της Μπαρτσελόνα και θα έκαναν ένα τέλειο παιχνίδι.
Από εκεί θα αγόραζα μια φανέλα του Μέσσι,μια μπάλα και ένα αυτόγραφο από τον Μέσσι.Αν είχα την ευκαιρία να πάω, θα το ευχαριστιόμουνα αφάνταστα.
Χρυσοβαλάντης Γρυμάνης


Η χώρα που θέλω να επισκεφτώ είναι η Αμερική,γιατί εκεί είναι η άλλη μισή οικογένειά μου. Ο άλλος λόγος είναι ότι γεννήθηκα εκεί και πιο πολύ θέλω να πάω στην ομάδα Boston Seltics,γιατί μένουμε στη Βοστώνη,αλλά και επειδή η ομάδα μου άρεσε, γιατί την υποστηρίζει η οικογένεια μου στην Αμερική.Ένας άλλος λόγος είναι ότι θέλω να δω πόσο μεγάλη είναι η Βοστώνη ,να δω τους δρόμους , τις σήραγγες ,τις πιο μεγάλες γέφυρες του κόσμου. Ακόμη θέλω να γνωρίσω τον Ντομινίκ Γουίλκινγκς, που ήταν ο πρωταθλητής του μπάσκετ. Αυτό που πιο πολύ θέλω όμως είναι να πάω σύντομα τώρα που είμαι ακόμα μικρός.
Αντώνης Γιαμπάνης

1 Comment
  • Ανώνυμος

    20 Μαΐου 2013 at 19:00 Απάντηση

    +1 για την βοστωνη

Post a Comment