Γυμνασιο-ΤΛ Κορθίου | Καλή Αρχή
366
post-template-default,single,single-post,postid-366,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Καλή Αρχή

Μόλις γεννήθηκε το ιστολόγιο των μαθητών της Α΄τάξης του Γυμνασίου Κορθίου. Το μωρό χαίρει άκρας υγείας και περιμένει τους: Αντώνη Γιαμπάνη, Γιγίνη Κωνσταντίνα, Γισδάκη Μαριάντη, Γουλιερμή Φωτεινή, Γρυμάνη Χρυσοβαλάντη, Θυμιούδη Ιωάννα, Μανέτα Φραντζέσκα, Μάστορη Αυγουστίνα, Μήλα Ιωάννη, Ντούρα Γιώργο, Ρήγα Γεωργία, Σουλούα Τζοντίλιο, Τζαφάι Άρμπρη, Χρονόπουλο Στέλιο, να το παραλάβουν, να το ταΐσουν με ωραία κειμενάκια, να του βάλουν ωραία ρουχαλάκια (φωτογραφίες, χρώματα, μουσικές) και να το πάνε βόλτα στο πάρκο του διαδικτύου.
Να σας ζήσει και καλές βόλτες!
Η φιλόλογος- μαιευτήρας
Αναστασία Σκόρδου
2 Comments
  • kimon

    10 Οκτωβρίου 2009 at 08:31 Απάντηση

    Μπράβο παιδιά, καλή αρχή στο πιο μοντέρνο τρόπο επικοινωνίας. Εδώ θα μπορείτε να γράφετε τις απόψεις σας, τις απορίες σας, να παρακολουθείτε και να διαβάζετε ενδιαφέροντα άρθρα. Μη ξεχνάτε ότι το διαδίκτυο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο χειρισμό του. Ένα μεγάλο μπράβο στη καθηγήτριά σας που είχε αυτή την ωραία ιδέα, μιας και απο φέτος θα έχετε στα χέρια σας τα δικά σας laptop.

  • Δημήτρης Σπυρόπουλος

    12 Οκτωβρίου 2009 at 07:10 Απάντηση

    Καλημέρα και καλή εβδομάδα παιδιά. Μπράβο για τη προσπάθεια σε εσάς και στην εξαίρετη συνάδελφό μου και καθηγήτριά σας. Εχει πολλά ακόμη να σας δώσει. Σφίγγω το χέρι σε όλους και εύχομαι να πάτε ψηλότερα. Η παρουσία της κ. Σκόρδου είναι εγγύηση γι΄ αυτό. Θα παρακολουθώ το ιστολόγιό σας και θα είμαι στη διάθεσή σας αν θελήσετε κάτι από πλευράς λεπτομέρειας στις αναρτήσεις του. Καλό δρόμο!!!

Post a Comment