Γυμνασιο-ΤΛ Κορθίου | Οι γονείς ανέλαβαν δράση στο Γυμνάσιο Κορθίου
397
post-template-default,single,single-post,postid-397,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Οι γονείς ανέλαβαν δράση στο Γυμνάσιο Κορθίου


Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου ΤΛ Κορθίου  σε συνεργασία  με τη διεύθυνση του σχολείου, αποφάσισε να βάψει τις αίθουσες του Γυμνασίου Κορθίου. Αρχικά συγκεντρώθηκαν τα  χρήματα από τους γονείς για την αγορά των  χρωμάτων και  ορίστηκε το Σάββατο 26-11-16, στις 10:00 ή ώρα, η συνάντηση για το  βάψιμο του σχολείου. Η συμμετοχή των γονιών την πρώτη μέρα ήταν σχετικά  μικρή, πέντε έξι γονείς μόνο, το αποτέλεσμα όμως  ενθαρρυντικό, οι πρώτες δύο αίθουσες του σχολείου ήταν έτοιμες. Τη δεύτερη μέρα η συμμετοχή γονιών και παιδιών ήταν εντυπωσιακή. Ευχαριστούμε θερμά όσους συμμετείχαν και  περιμένουμε την ίδια συμμετοχή το επόμενο Σαββατοκύριακο 3 και 4  Δεκεμβρίου για να συνεχίσουμε.
Τα ονόματα των γονιών που συμμετείχαν:
·         Ουρανία Πετράκη ? Παρλιάρου
·         Ελισάβετ Βασταρδή- Πανταζή
·         Ελένη Βαρδαλή
·         Ορσαλία Μανδαράκα
·         Αλεξάνδρα Ρέρρα
·         Μαρία Τσομετσόγλου
·         Μαρία Αντωνέλλου
·         Πόπη Γιαμπάνη
·         Βαλεντιάννα Καλαϊτζή Μάστορη
·         Ελίν Λυρά
·         Φωτεινή Φραγκιά
·         Νίκος Καλογρίδης
·         Ειρήνη Καραγιάννη- Γριμάνη
Και οι μαθητές
·         Ειρήνη Δρόσου
·         Φραντζέσκα  Γιαννίση
·         Ελευθερία Δρόσου
·         Λεωνίδας Πανταζής
·         Ναταλία Νικολάου
2 Comments
  • Νίκος Μανδαράκας

    29 Νοεμβρίου 2016 at 17:58 Απάντηση

    Μπράβο στον σύλλογο, στους γονείς και στα παιδιά. Τώρα θα έχουν ένα λόγο παραπάνω, για να προσέχουν την τάξη τους, να μην επιτρέψουν να ξαναφτάσει στην προηγούμενη κατάσταση και να παροτρύνουν τους συμμαθητές τους, να πράττουν το όμορφο για το κοινό όφελος. Είμαι βέβαιος, πως όλοι τώρα καμμαρώνουν το αποτέλεσμα του κόπου τους και έχουν ένα κίνητρο για να το επαναλάβουν, όχι μόνο στον χώρο του σχολείου, αλλά και έξω απο αυτό. Ο σεβασμός και η φροντίδα δημοσίων χώρων, δηλώνει το επίπεδο του πολιτισμού μας. Όπως εμείς θα θέλαμε να βρούμε την τάξη μας καθαρή και λειτουργική, έτσι θα πρέπει να την παραδώσουμε στους επόμενους, διότι μια πολύ σωστή αρχή της ζωής, που μου δίδαξε η μάνα μου, είναι να μην κάνουμε ποτέ, αυτό που δεν θέλουμε να μας κάνουν. Καλή αρχή λοιπόν και στα επόμενα όμορφα βήματα !!!

  • Mihalis Petrakis

    29 Νοεμβρίου 2016 at 17:59 Απάντηση

    ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ .

Post a Comment