Γυμνασιο-ΤΛ Κορθίου | Το σχολείο μας στο AndrosTrailRace!
467
post-template-default,single,single-post,postid-467,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Το σχολείο μας στο AndrosTrailRace!

Το Σαββατοκύριακο 6-7 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο Κόρθι, για 2η συνεχόμενη χρονιά το Androstrailrace, αγώνας ορεινού τρεξίματος με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών που έσπευσαν από όλα τη μήκη και πλάτη της Ελλάδας και του κόσμου!

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες αθλητές και 15 περίπου μαθητές από το σχολείο μας καθώς και άλλοι τόσοι σε ρόλο εθελοντή.  Κάποια εξ αυτών διακρίθηκαν και ανέβηκαν ακόμα και στο βάθρο των νικητών, κάποια πλασαρίστηκαν σε πολύ καλές θέσεις (Χριστίνα Πετρίση 3η θέση στα 10km, Μαρία Τσορτανίδου 2η θέση στα 5km, Άρης Σωτήρος 3η θέση στα 5km) , όλα όμως γεύτηκαν τη χαρά της συμμετοχής σε μια πολύ όμορφη αθλητική διοργάνωση, σε έναν αγώνα τρεξίματος στα υπέροχα μονοπάτια του νησιού μας που είχαν καθαριστεί  για τις ανάγκες του αγώνα.

 

IMG_8967

 

Παραθέτουμε εντυπώσεις των παιδιών που συμμετείχαν στη διοργάνωση είτε σαν αθλητές είτε σαν εθελοντές.

“Την προηγούμενη εβδομάδα έτρεξα στους αγώνες του Trail Race. Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία γιατί ήταν πρώτη φορά που έτρεξα σε έναν αγώνα στα μονοπάτια της Άνδρου. Είχα κάνει καλή προετοιμασία και αυτό με βοήθησε να μην έχω καθόλου άγχος. Πήρα μια καλή θέση στα πέντε χιλιόμετρα στην κατηγορία των γυναικών. Βγήκα δεύτερη και ήμουν ευχαριστημένη με τον εαυτό μου. Το σημείο της διαδρομής που μου άρεσε περισσότερο ήταν όταν ήμασταν ψηλά στο Ρογό και μπορούσαμε να δούμε τον τερματισμό. Θέλω να τρέξω και την επόμενη φορά που θα γίνει πάλι στα πέντε χιλιόμετρα. Ελπίζω να γίνει ξανά.”

Μαρία Τσορτανίδου

 

“Στο φετινό Andros Trail Race συμμετείχαν πολλά παιδιά από το σχολείο μου, το Γυμνάσιο Τ.Λ Κορθιου. Ένα από αυτά τα παιδιά ήμουν κι εγώ που συμμετείχα στα 5km. Όταν ξεκίνησε ο αγώνας , σε όλη την διαδρομή είχαμε παρέα την θέα της θάλασσας ,την σκιά των ψηλών δέντρων ,τα γραφικά μονοπάτια και ένας την παρέα του άλλου. Όσο κουραστικό κι αν ήταν ,τα τοπία ήταν αυτά που μας ξεκούραζαν και όχι στάσεις που κάναμε για νερό. Ο κόσμος ήταν θερμός , δίνοντας μας ,σε κάθε ευκαιρία που τους δίνονταν, θάρρος και κουράγιο να συνεχίσουμε. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους να το δοκιμάσουν.”

Αντώνης Σωτήρος

 

IMG_8976

 

“To Andros Trail Race ήταν μια φανταστική εμπειρία. Η διαδρομή ήταν πολύ ωραία και αρκετά εύκολη. Είχε σκαλιά , απότομες ανηφόρες και στενά δρομάκια όπου ήταν τα αγαπημένα μου. Επίσης ήταν πολύ ωραίο να βλέπεις ανθρώπους να σε ενθαρρύνουν και έτσι είχες ακόμα πιο πολύ δύναμη προς τον τερματισμό. Θα μου μείνει  αξέχαστη όλη αυτή η εμπειρία και είμαι έτοιμη να το κάνω και του χρόνου. Ελπίζω να έχει ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή και να βγω σε ακόμα πιο καλή θέση!”

Βασιλική Ζαγοραίου

 

Έτρεξα στα 5χλμ και βγήκα 11ος. Ήταν ωραία εμπειρία θα τρέξω και του χρόνου με τους φίλους μου. Το  ωραιότερο  μέρος για εμένα  ήταν στην Στοίβα Ρoγού, γιατί ήταν ευθεία και δεν κουραζόσουν πολύ εύκολα. Αυτά! Σας προτείνω να το κάνετε κι εσείς του χρόνου.

Γιάννης Σκόρδος

 

“Το Σαββατοκύριακο του Andros Trail Race ήταν πολύ ωραία. Η διαδρομή των 5χλμ. ήταν μαγευτική. Καθώς ανέβαίνες την  Αγία Αικατερίνη υπήρχε μια υπεροχή θέα από το Κόρθι. Αυτός ο αγώνας θα μου μείνει αξέχαστος. Θα ήθελα να ξανατρέξω του χρόνου αλλά αυτή την φορά πιο προετοιμασμένη.”

Δήμητρα Πετρίση

 

“Έτρεξα στο Andros trail race στα 5χλμ. Δεν είχα άγχος, ήταν πολύ ωραία. Είχα  προετοιμαστεί κάνοντας προπόνηση στην ίδια την διαδρομή, μου άρεσε πάρα πολύ που τρέξαμε στη φύση με τους φίλους μου. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που μας ενθάρρυναν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Θα ξανατρέξω του χρόνου στην ίδια διαδρομή.”

Διονύσης Ισλαμάι

 

 

IMG_9004

 

“Φέτος πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του Andros Trail Race και είχα την ευκαιρία να είμαι εθελόντρια στον σταθμό ανεφοδιασμού στο χωριό μου Επισκοπείο , για να βοηθήσω τους αθλητές των 10 χλμ. Η χαρά μου ήταν μεγάλη επειδή παρακολούθησα όλους τους αθλητές που είχαν λάβει μέρος. Τους χειροκρότησα, τους πρόσφερα ο,τι χρειάζονταν , τους ενθάρρυνα να συνεχίσουν δυναμικά μεχρι να τερματίσουν και εκείνοι με την σειρά τους με χαιρετούσαν και μου χαμογελούσαν. Ηταν μια αξέχαστη εμπειρία για εμένα και ελπίζω να διοργανωθούν και του χρόνου ξανά ώστε να προσφέρω ή να συμμετέχω και εγω.”

Κωνσταντίνα Χρυσοστράτη (Εθελόντρια)

 

IMG_8973

 

 

“Η εμπειρία ως εθελόντρια στο trail race ήταν πολύ ωραία διότι έβλεπες από μια άλλη ματιά τους αθλητές .Εγώ ήμουν εθελόντρια στα 10χμ και στα 24χμ και έδινα οδηγίες στους αθλητές σε σχέση με τη διαδρομή στην τοποθεσία Λαρδιά . Σκέφτομαι να ξανά δηλώσω ως εθελόντρια  αλλά  θα μου άρεσε και να τρέξω στα 5 χλμ.”

Ναταλία Καλογρίδη

 

No Comments

Post a Comment