Γυμνασιο-ΤΛ Κορθίου | Εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα
889
post-template-default,single,single-post,postid-889,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα

Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει το σχολείο μας για το σχολικό έτος 2022-2023, οι μαθητές και οι μαθήτριες απόλαυσαν  το μιούζικαλ-υπερθέαμα του Andrew Lloyd Webber “The Phantom  of the Opera” από τη συναρπαστική θεατρική πόλη του West End του Λονδίνου στον υπερσύγχρονο χώρο του Christmas Theatre την Αθήνα στις 23 Φεβρουαρίου 2023.

Παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον το ρομαντικό και επιβλητικό έργο του Andrew Lloyd Webber με τα διάσημα κλασσικά τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή, το άρωμα σασπένς και μυστηρίου και την τρυφερή ιστορία αγάπης μεταξύ της Κριστίν και του μυστηριώδους «Φαντάσματος της Όπερας των Παρισίων».

Τα παιδιά μαγεύτηκαν από τα εντυπωσιακά σκηνικά και τα φανταχτερά κοστούμια, ενθουσιάστηκαν όμως ακόμη περισσότερο από τη μουσική και τα τραγούδια της παράστασης.

Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρότασης της κ. Κελεπούρη Άννυς, καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας, στη Διευθύντρια του σχολείου μας κ. Μαρίνου Σταυρούλα και στο Σύλλογο Διδασκόντων του Γυμνασίου Τ.Λ. Κορθίου.  

Ήταν μια εμπειρία γεμάτη χρώματα, ήχους και μουσική που θα παραμείνει σίγουρα ζωντανή στη μνήμη των παιδιών για πολύ πολύ καιρό!

Με αφορμή την παράσταση η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων διοργάνωσαν διήμερη  εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα. Οι Εκπαιδευτικοί που συνόδευαν τους μαθητές ήταν η διευθύντρια κα. Μαρίνου Σταυρούλα, η κα. Κελεπούρη, η κα. Αποστολάκη Ευτυχία, ο κος. Σουβατζής Ευστράτιος και η κα. Παπαδαντωνάκη Αγγελική.

Πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ακρόπολης και στον Ιερό Βράχο.

Οι μαθητές παρακολούθησαν την ψηφιακή παράσταση «Το Μέλλον στο Διάστημα» στο Ευγενίδειο Πλανητάριο.

Περιηγήθηκαν στους χώρους του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και στην Εθνική Βιβλιοθήκη.

No Comments

Post a Comment