Γυμνασιο-ΤΛ Κορθίου | Ας γνωρίσουμε τους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου
289
post-template-default,single,single-post,postid-289,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Ας γνωρίσουμε τους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου


Φέτος, οι μαθητές της Α’ Γυμνασίου θα είναι η συντακτική ομάδα του ιστολογίου μας. Ας τους γνωρίσουμε πρώτα και ας τους ευχηθούμε καλή αρχή στο σχολείο και στο ιστολόγιο!

Με λένε Λεωνίδα Πανταζή και τα ενδιαφέροντα μου είναι το μπάσκετ,το ποδόσφαιρο και η κιθάρα. Μου αρέσει πολύ να είμαι στο τέρμα στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ δεν με νοιάζει, παίζω όποια θέση να ‘ναι. Η κιθάρα είναι το αγαπημένο μου όργανο και παίζω συνέχεια. Η σχέση μου με το σχολείο είναι μια χαρά, διαβάζω και τα πάω πολύ καλά. Τα αγαπημένα μου μαθήματα είναι τα Αρχαία, η Γλώσσα, η Βιολογία και η Γεωγραφία, όλα τα άλλα δεν μου αρέσουν καθόλου. Το Γυμνάσιο μου φάνηκε τέλειο, γιατί δεν είναι τα ενοχλητικά μικρά που σου σπάνε τα νεύρα κάθε πέντε λεπτά. Γενικά το Γυμνάσιο μου φαίνεται καταπληκτικό!!!

Με λένε Ρονάλντι Φιράιν και οι ασχολίες μου είναι τα καλλιτεχνικά,TAE KWON -DO, ποδόσφαιρο, κατασκευές(με LEGO), βόλε΄ι΄και λίγο μπάσκετ.Η σχέση με το σχολείο μου είναι καλή, ωραία μπορώ να πω, βασικά με κάποιο τρόπο τέλεια.Τα μαθήματα που μου αρέσουν είναι όλα εκτός από τα αγγλικά και λίγο τα μαθηματικά.Το γυμνάσιο μου φάνηκε ωραίο επειδή γνώρισα περισσότερα παιδιά και φίλους.


Γεια σας, εγώ είμαι ο Λεωνίδας Καλογρίδης και μένω σε ένα πολύ ωραίο νησί την Άνδρο.Φέτος είναι η πρώτη μου χρονιά στο γυμνάσιο και νιώθω λίγο άσχημα, γιατί έχασα μερικούς φίλους που είχα στο δημοτικό.Τα παιδιά και οι καθηγητές μας υποδέχτηκαν πολύ θερμά και έτσι και εμείς νιώσαμε πιο άνετα και μας έφυγε το άγχος που είχαμε. Τώρα συμπληρώνω την 24η ημέρα στο γυμνάσιο.Τα μαθήματα που μου αρέσουν είναι η γλώσσα, τα μαθηματικά και η γυμναστική, γιατί μου αρέσουν πάρα πολύ τα αθλήματα, αντίθετα τα μαθήματα που δεν μου αρέσουν είναι η ιστορία, γιατί βαριέμαι λίγο να την μάθω.Το καινούριο μου σχολείο είναι πολύ ωραίο και πολύ μεγάλο.Τέλος μακάρι να έρθουν και άλλοι καθηγητές και ιδιαίτερα γυμναστής για να μπει στο πρόγραμμα και η γυμναστική.

Το όνομα μου είναι Καίτη Ζάννε, μου αρέσει η ζωγραφική και η μουσική,για την ακρίβεια το πιάνο, επίσης μου αρέσει η γυμναστική και πιο πολύ το τρέξιμο,εκτός από αυτά είμαι φανατική αναγνώστρια, βιβλιοφάγος θα έλεγα,γιατί όταν διαβάζω χάνομαι μέσα στα βιβλία.

   Το μάθημα που μου αρέσει από το δημοτικό είναι τα Μαθηματικά και πιστεύω πως είμαι καλή σε αυτά.Από την άλλη όμως το μάθημα που δεν μου αρέσει είναι η Ιστορία.

    Η σχέση μου με το σχολείο είναι σχετικά πολύ καλή, κατά την γνώμη μου.Επίσης το γυμνάσιο δεν έχει καμία σχέση με το δημοτικό…εδώ(στο γυμνάσιο)είναι….ΤΕΛΕΙΑ!!!

νομίζω ότι αυτή η εικόνα με χαρακτηρίζει ακριβώς…..βιβλιοφάγο!!! Με λένε Ναταλία Νικολάου-Μαρίνου και μου αρέσει να κολυμπάω, να παίζω φλάουτο, πιάνο, να κάνω ποδήλατο και να διαβάζω βιβλία.

   Η σχέση μου με το σχολείο είναι αρκετά καλή,τα μαθήματα που μου άρεσαν περισσότερο από το δημοτικό είναι η Φυσική και η Γεωγραφία,ενώ το μάθημα που δεν μου άρεσε και τόσο πολύ είναι η Ιστορία.
  Το γυμνάσιο μου φαίνεται πιο ωραίο από το δημοτικό, γιατί έχουμε πολλούς καθηγητές και τα μαθήματα είναι πολύ ενδιαφέροντα

.

Γεια σας….

Με  λένε Ιωάννα Καρπούζη μου αρέσει πολύ να ζωγραφίζω,να παίζω και να βλέπω ποδόσφαιρο,να διαβάζω βιβλία λογοτεχνικά αλλά και πολλά ακόμα και να ακούω μουσική.
Πιστεύω πως έχω καλή σχέση με το σχολείο. Το γυμνάσιο μου άρεσε λίγο παραπάνω από το δημοτικό γιατί δεν είμαστε πια μικροί και αυτό πιστεύω πως είναι κάπως καλό. Δεν έχω κάποιο αγαπημένο μάθημα, όλα μου αρέσουν αλλά αν έπρεπε να επιλέξω, θα διάλεγα την ιστορία και την βιολογία!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για εικονες σχολικες

Ονομάζομαι Γριμάνη Φρόσω και πηγαίνω στην Α’ Γυμνασίου.
   Η πρώτη  εντύπωση που μου έκανε το γυμνάσιο, είναι ότι άλλαξα σχολείο και είμαι σε ένα νέο περιβάλλον με μεγαλύτερα παιδιά. Επίσης οι σχέσεις μου με το σχολείο είναι αρκετά καλές και ήδη έχω κάνει πολλούς φίλους.
   Σαν αρχή βλέπω ότι μου αρέσουν όλα τα μαθήματα που έχω κάνει και με ευχαριστεί να τα διαβάζω.
   Όμως δεν έχουμε ξεκινήσει να διδασκόμαστε όλα τα μαθήματα της Πρώτης Γυμνασίου ακόμα, γιατί υπάρχουν ελλείψεις σε καθηγητές.
   Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με τη ζωγραφική, τη μουσική, τα αθλήματα, όπως η ποδηλασία,το ποδόσφαιρο,το μπάσκετ και η κολύμβηση.
   Γενικά μου αρέσει να ασχολούμαι με πολλά πράγματα, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι μου

 αρέσει πιο πολύ και τι θα γίνω,όταν μεγαλώσω!!!

Με λένε Σταύρο Κοζανίδη. και ζω στην Αλαμανιά της Άνδρου. Τα ενδιαφέροντά μου είναι το ΤΑΕΚ ΒΟΝ ΝΤΟ, το ποδόσφαιρο και να παίζω με τον υπολογιστή μου. Η σχέση μου με το σχολείο είναι πολύ καλή, επειδή είναι ένας λόγος να μαθαίνω γράμματα, να γνωρίζω καινούρια πράγματα και να βρίσκομαι με τους συμμαθητές μου. Τα μαθήματα που μου αρέσουν είναι όλα, εκτός από τα μαθηματικά, που δεν μου αρέσουν τόσο όσο τα άλλα μαθήματα, ωστόσο προσπαθώ να κάνω το καλύτερο. Το Γυμνάσιο μου φάνηκε ωραίο, επειδή έχω καθηγητές καινούριους και πιο πολλούς. Επίσης είναι πιο μεγάλο από το Δημοτικό, έχει πιο πολλούς χώρους και γενικά είναι πολύ ωραίο.

Είμαι ο Γιάννης Καλογρίδης, μου αρέσουν διάφορα πράγματα, αλλά ασχολούμαι κυρίως με το πατίνι, την ποδηλασία και την κιθάρα. Μου αρέσει το σχολείο, ειδικά το Γυμνάσιο. Από τα μαθήματα μου αρέσουν κυρίως τα Μαθηματικά και η Φυσική, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου η Γραμματική. Και το Γυμνάσιο μου φαίνεται πολύ ωραίο σχολείο.

Είμαι ο Αντώνης Σκόρδος και είμαι 12 ετών. Πιστεύω ότι δεν είμαι και τόσο ήσυχο παιδί, διότι μιλάω συχνά στην ώρα του μαθήματος. Μου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. το αγαπημένο μου μάθημα είναι η Γυμναστική. Και τα άλλα μαθήματα μου αρέσουν, αλλά άμα ο καθηγητής δεν είναι καλός, δεν μου αρέσουν και τόσο. Πιστεύω ότι από τα μαθήματα είμαι καλός στα Μαθηματικά.

Είμαι η Αργυρώ Στεφάνου και πάω στην Α’Γυμνασίου. Είμαι πολύ καλή μαθήτρια και τα πάω σχετικά καλά με το σχολείο. Τα ενδιαφέροντά μου είναι: ο αθλητισμός, πχ το βόλεϊ. Οι φίλες που κάνω παρέα είναι πολύ καλές μαζί μου, είμαι περήφανη που με έχουν φίλη και προσπαθώ να βοηθάω πολύ ό,τι και να ‘ναι. Με τα μαθήματα είμαι καλή και προσπαθώ να γίνω καλύτερη, όσο πάει. Επίσης, όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω κομμώτρια, γιατί μου αρέσει να φροντίζω τα μαλλιά μου.

Γεια σας, είμαι ο Στέλιος Κωνσταντής
Πάω Πρώτη Γυμνασίου και τα μαθήματα που μου αρέσουν είναι τα Μαθηματικά, η Φυσική και η Χημεία. Τα ενδιαφέροντά μου είναι οι κατασκευές. Τα αθλήματα που μου αρέσουν είναι το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το αμερικάνικο ποδόσφαιρο. Χαίρομαι πολύ που ήρθα στο Γυμνάσιο. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί νιώθω πως μεγάλωσα και θα γνωρίσω καινούρια παιδιά και δασκάλους.

1 Comment

Post a Comment